O nama

O nama

 

KAHOL LAVAN JE JEDINI UVOZNIK

 

         

 

Ukoliko želite dati posebnost svom domu, a pri tom maksimalno iskoristiti prostor, najbolje rešenje za vas je " KAHOL LAVAN " !

Naši plakari su sa visoko kvalitetnim aliminijumskim  kliznim sistemom, da traju. Iskustvo naše firme na teritoriji Srbije traje od početka 2004 godine, ali je poteklo od dugogodišnjeg iskustva iz Izraela, gde naša tradicija, kvalitet izrade i montaže traju duže od 40 godina.

Krajem 60-tih godina prošlog veka u Izraelu je nastala porodična firma koja i danas drži primat u izradi plakara sa kliznim vratima.

Sposobnost, pouzdanost, kvalitet izrade i montaže, isporuka na vreme odlike su naše matične kuće u Izraelu, samim tim odlike firme " KAHOL LAVAN " !

Tome može posvedočiti veliki broj zadovoljlnih kupaca, koji su naša najbolja reklama. Cilj nam je da nastavimo istim putem i da stignemo do što više domova, i zadovoljnih kupaca.

 

 

Usluge

 

Usluge

U našim izložbenim salonima možete dobiti kompletnu uslugu vezanu za postizanje najsigurnijeg i najpreciznijeg rešenja, a ponekad i samo pravog saveta za opremanje kako stambenog tako i poslovnog prostora. Takođe, trudimo se da obezbedimo sigurnu, brzu isporuku i montažu u maksimalno kratkim rokovima. O montaži naših proizvoda brine tim, sastavljen od profesionalaca sa dugogodišnjim iskustvom koji na pravi način prezentuju upotrebnu vrednost naših proizvoda. Obzirom na to da smo jedini uvoznik ovog renomiranog brenda u Srbiji, Kahol Lavan zadržava i ekskluzivno pravo prodaje Stanley proizvoda na veliko kao i posebne pogodnosti koje pruža stolarima i argitektonskim biroima.